Csatlakozz Hozzánk Novemberben
Szeretnénk a remény hírnökei lenni, hogy elhozzuk a jó hírt a világnak, de néha nem tudjuk, hogyan.
Az Evangelizáció Lelke
Mindig azt mondjuk, hogy Isten szeretet. Viszont megjelenik ez a mindennapi életünkben az evangelizációt illetőleg? Szereted az embereket körülötted? Megszakad a szíved azokért, akik nem ismerik személyesen Jézust? Ebben az évben azt vizsgáljuk, hogy Krisztus szeretete hogyan biztosít számunkra meggyőződést, együttérzést és magabiztosságot, hogy elérjük a körülöttünk lévő elveszett embereket.
Az Evangelizáció Akadályai
Amikor az evangelizációról beszélünk, sokan olyan akadályokba ütközünk, amiken általában nem is gondolkodunk. Ezekre mutatnak rá olyan kérdések, mint hogy mikor érdemes lelki beszélgetéseket felhozni, vagy hogyan lehet válaszra hívni embereket az evangéliummal? Talán elakadunk azon, hogy nem tudjuk mikor van itt az ideje, hogy személyesebb témákba vágjunk bele. Viszont ilyenkor is fordulhatunk Jézushoz, aki megmutatta nekünk hogyan léphetünk át négy konkrét korláton és oszthatjuk meg a jó hírt minden emberrel, akivel találkozunk, függetlenül attól, hogy az élet milyen szakaszán vagyunk.
Az Evangelizáció Gyakorlása
Szeretnénk a remény hírnökei lenni, hogy elhozzuk a jó hírt a világnak, de néha nem tudjuk, hogyan. Gyakran nem találunk teret a gyakorlásra, vagy félünk az elutasítástól. Mindezek pedig oda vezethetnek, hogy nem éljük meg Isten akaratát az életünkre nézve, hogy osszuk meg a jó hírt másokkal. Arról is fogunk beszélni, hogy mit jelent megosztani a jó hírt a körülöttünk lévő emberekkel, és hogy hogyan tegyük ezt közösségben, Isten Királyságának részeként.
How to Get Involved Internationally
The Josiah Venture Youth Ministry Recharge Vol. II
This online event was created as a response to the impact that the COVID-19 pandemic has had on youth ministries in Central and Eastern Europe. Our aim is to encourage and equip young youth ministry leaders to continue to walk alongside young people in fulfilling the Great Commission, even during these challenging times.

Last year, 1,000 youth leaders gathered in 67 locations across 16 countries to be "recharged.” Building on the impact of last year's event, we are expecting to serve many more young leaders this year.

Thank you for your genuine interest! There are three ways you can get involved:
Follow Josiah Venture on Instagram! We will be sharing updates and reposting stories from the events happening in all 16 countries. Just click on the button above. You can also follow the hashtag: #ymrecharge
Pray with us for this event. Pray for renewed vision in the lives of youth workers across Central and Eastern Europe. Pray that God would move in powerful ways and use this event for his glory. Click on the button above to view live prayer requests using our interactive online "Prayer Room" site or mobile app.
If you have any questions about this event, please click on the button above and contact us by email at: recharge@josiahventure.com